10 פעולות פרקטיות שתוכלו לבצע ממש עכשיו באתר שלכם כדי להגדיל יחסי המרה!
- ניתוחים סטטיסטיים
- ניתוח של העסק ברמה השיווקית.
- חווית UXUI איכותית יותר לקהל היעד שלך
- מאמרי SEO מותאמים לקהל היעד שלך.
- נגישות! כמה שיותר נגישות ללקוח להשאיר ליד/ לקנות!
- תן תשובות שעולות ללקוחות הפוטנציאליים שלך בראש.
- צ'אט לייב להתכתבות וואצאפ, מסנג'ר.
- צרו פופאפ קופץ
- פצחו את הכתיבה/ הפנייה השיווקית באתר
- AB טסטינג שיפור האתר ברמה השיווקית!
1
להטמיע כלים שיכולים לנתח סטטיסטיקות
אם אנחנו לא יכולים לנתח משהו בחיים שלך, אם אנחנו עוצרים ומסתכלים על הכל מלמעלה אנחנו לא יכולים לדעת מה לשפר ומה לשמר. אם אני משמין ואוכל כל מה שאני רוצה בלי להשים לזה יורת מידי לב, בלי לייחס לזה חשיבות.. אין למה להיות מופתע שאני ירגיש עייף, שאני יהיה במשקל כבד ובריאות לא טובה. כדי לשנות את המצב אני צריך להבין מה אני אוכל כל יום, כמה קלוריות אני מכניס ביום, מה אכלתי בשבוע האחרון כל יום, מתי התאמנתי בפעם האחרונה.. אני מבין שהדברים שאני עושה לא נכונים למטרה שלי..
אני צריך לשפר 1 ו 2 ו 3.. לאכול X קלוריות, לשתות 5 כוסות מים ביום במקום 2 וכו'.. וכו'.. אחרי חודשיים כבר ארד במשקל ואראה שיפור.
אותו דבר לגבי עסק או קמפיין או אתר אינטרנט אם אנחנו לא מבינים מה קורה מאחורי הקלעים אנחנו לא נדע איך לשפר אותו. כשאנחנו בונים אתר אנחנו חייבים להטמיע בו במינימום שני כלים לניתוח של התנהגות הגולשים שלנו google analytics ו hotjar או clarity. הכלים האלה נותנים לנו הרבה מאוד תובנות.
כמה אנשים נכסו לאתר ביום/ שבוע/ חודש/ שעה. מאיזה מכשיר, באיזה עמודים הם היו, איפה הרוב מקליקים, באיזה שלב הגולשים נוטשים את האתר, באיזה עמודים הם שוהים יותר זמן ועוד.. ועוד..
ואז אנחנו באים אחרי חודש, חודשיים מקבלים ניתוח מלא.. ומשפרים בהתאם אם ראינו שאחוז גדול מהגולשים שנכנסים לאתר הולכים ישר לעמוד של הבלוג אנחנו נרצה להשקיע יותר בבלוג, באיכות שלו, לייצר יותר מאמרים ולהשאיר שם את הגולשים כמה שיותר זמן. אם לא היה לנו את הניתוח הזה לא היינו יודעים שאנחנו צריכים לעשות את זה
2
לנתח את העסק ברמה העסקית והשיווקית לפני שניגשים לבנות אתר.
מה זה אומר? זה אומר שאנחנו רוצים לנתח את העסק – כמה מכירות יש לו, כמה המלצות קיימות, כמה עדויות מצולמות קיימות, איזה תכנים שיווקיים קיימים, איזה תמונות תדמית או שיווק קיימות, האם יש שפת מותג עיצובית לדיגיטל, האם יש בידול ויתרונות מאוד ברורים ובולטים לעומת המתחרים, מה הסיפור של העסק/ של המותג מה מייחד אותו מאחרים.
איך זה קשור לאתר השאלות האלה? לקוחות שעבדתי איתם שאלו אותי,
התשובה היא שאתר לא יכול להצליח שיווקית, לא יכול להביא לידים, פניות ומכירות אם אין בתוך האתר אלמנטים שלקוחים מפסיכולוגיית צרכן ופסיכולוגיית שיווק הכי בסיסית שיש והיא צריכה להיות מבוססת על הבידול שלך, על הוכחות חברתיות, על עדויות, על לקוחות ממליצים ומרוצים.
זאת הסיבה שאנחנו רוצים לבנות אפיון מאוד מדוייק ואסטרטגי לאתר עוד לפני שהתחלנו לאפיין את העיצבו המבנה של האתר אנחנו רוצים להבין את הפוטנציאל שלו להביא לנו לידים ומכירות.
תבינו את המצב השיווקי בעסק לפני שאתם ניגשים לבנות אתר.
3
חווית UXUI איכותית יותר לגולשים שלכם.
UXUI זה אומר חווית ממשק וחווית משתמש. יכול להיות שתחשבו שצריך את זה רק באתרים של חברות, או תאגידים גדולים וזה לא מתאים לאתר שהוא יותר קטן ופשוט.
UX – user experience חווית משתמש שאחראית על האתר להיות נוח וידידותי לשימוש הגולשים.
UI – user interface, הגורם לעיצוב האתר.
בתכל'ס זה המינימום שאנחנו רוצים לעשות באתר שלנו, אתר עם חווית ממשק ועיצוב איכותיים מאוד משפיעים על יחסי ההמרה! הגולש מקבל אתר אינטרנט שגורם לו לרצות להמשיך לסייר בתוכו, לבצע רכישות, להשאיר פרטים ועוד. באתרים עם חוויית משתמש לא מספיק ידידותית או נגישה, אנחנו נגיע למצב שבו הגולש נוטש את האתר תוך שניות ספורות.
היתרונות הכי גדולים ב UX
UX ברמה גבוה – משרה תחושת אמינות גם אצל הגולשים וגם אצל מנועי החיפוש
UX ברמה גבוה – משפר אחוזי המרה באתר שלכם
UX ברמה גבוה – מעלה את זה זמן השהיה באתרים
איך אנחנו משפרים את זה בפועל, עם הכלים שדיברתי עליהם מקודם אנחנו מבינים את ההתנהגות של הגולשים עם כל יום/ חודש שעובר. ובהדרגה אנחנו עושים אופטימיזציה לאתר ומשייפים אותו עוד ועוד בהתאמה מלאה לרצונות של הגולשים, אנחנו מבינים איפה הם מקליקים, איפה הם שוהים ומתאימים את האתר בהתאם עוד ועוד.. עד שאנחנו מגיעים לרמה שהגולשים נמצאים דקות ארוכות או אולי אפילו חצי שעה ויותר באתר שלנו וקוראים/ צופים בתוכן שלנו עד שהם מבצעים פעולה של קנייה/ השארת פרטים. וזה יביא אותנו בהדרגה למקומות הראשונים של גוגל. ככה אנחנו מרווחים גם לידים וגם קידום במכה אחת. (בין כל שאר הפעולות שצריך לעשות ב SEO בשביל הקידום כמובן)
4
מאמרי SEO מותאמים לקהל היעד שלך
בתור התחלה, מה זה אומר בכלל? מאמרי SEO (search engine optimization) קידום במנועי חיפוש. המטרה של מאמרי SEO היא בעיקר לקדם את האתר למקומות הראשונים בגוגל. הדוגמא הכי שטחית היא: מישהו מחפש שירות של "עורך דין פלילים בתל אביב", אנחנו הטמענו באתר בין 30 – 50 פעמים את המילים "עורך דין פלילים בתל אביב".. וזה תרם לקידום שלו לפי מה שהמשתמשים מחפשים בגוגל. אבל זה רק קצה הקרחון.
אנחנו רוצים לייצר מאמרים שלא רק כתובים בצורה גנרית שמתאימה לקידום בגוגל (גם! אבל לא רק). שני סטיטיסטיקות מדהימות מהאינטרנט גילו לנו שלמעלה משני שלישים מהגולשים באינטרנט הופכים ללקוחות של עסק לאחר גלישה בבלוג שלהם ו ש 70% מהמשתמשים קוראים את התוכן בבלוגים של חברות לפני אינטראקציה עם החברה!
בלוג איכותי ובעל ערך יכול לעשות פלאים ליחסי ההמרה באתר, יכול למצב אותך בתור מומחה בתחום שלך, יגרום לאנשי לסמוך עליך ועל הידע שלך/ לסמוך על החברה שלך. ובגלל חשוב להשקיע בכתיבת תוכן איכותית וממוקדת על קהל היעד שלך.
מה הפתרון שקהל היעד מחפש? מה הבעיה שיש לו? מה השאלות שרצות לו בראש? מה ההתלבטויות שלו? – על כל אלו ועוד.. אנחנו עונים בצורה איכותית בבלוג שלנו והלקוח גם מקבל וודאות ומענה להתלבטויות שלו כלפי המוצר וגם מקבל ממך ערך. כמובן שאנחנו רוצים להוסיף גם טופס עם הנעה לפעולה בכל מאמר.
5
נגישות כמה שיותר נגישות ללקוח להשאיר טלפון/ מייל/ לשלוח הודעה.. כמה שיותר קל ככה יותר טוב!
הלקוח חייב שיהיה לו פשוט להשאיר פרטים, "64% מהגולשים רוצים לראות בדף הבית של החברה פרטים ליצירת קשר". "44% מהמבקרים באתר ינטשו אותו אם אין מידע ליצירת קשר או מספר טלפון"!
בוא נעשה keep it simple כמה שיותר פשוט להשאיר ליד או להתעניין בשירות שלך. אנחנו רוצים שזאת תהיה האופציה הנגישה ביותר לגולשים באתר, בסופו של דבר זאת גם המטרה שלנו.
אנחנו יכולים לעשות את זה במגוון דרכים –
בתפריט העליון של האתר כפתורי יצירת קשר (וואצאפ, טלפון, שליחת מייל בלחיצה וכד'..) טופס יצירת קשר/ כפתור/ לינק שמעביר את הלקוח לטופס יצירת קשר או קנייה כמעט בכל עמוד באתר
צריכה להיות ללקוח אופציה להשאיר פרטים בלי להתחיל לחפש ולהסתובב באתר כדי להתעניין בשירות שלכם!
בנוסף חשוב להשים טופס יצירת קשר/ או טופס הרשמה לניוזלטר בפוטר שזה האיזור התחתון של האתר וכמובן להוסיף שם פרטי קשר.
עוד דבר שניתן לעשות זה צ'אט לייב באתר שאני ידבר עליו בעיקרון ה 7.
פופאפ קופת במגדיל יחסי המרה באופן משמעותי אני ידבר עליו בעיקרון 8.
קחו את הפעולות האלה ליישום – זה חלק מחווית UXUI איכותית יותר ללקוח!
6
תן תשובות לשאלות שעולות בראש של הלקוחות הפוטנציאליים שלך
(השאלות שלהם הם ההתלבטות שלהם להשאיר פרטים)
כל בעל עסק/ כל חברה עושה שיחות מכירה ללקוחות שלה, שיחות שבה היא מציע את השירותים שלה ללקוחות. לא משנה באיזה צורה אתם מוכרים, פגישה, שיחה, זום, הרצאה.. תמיד יהיו ללקוחות הפטנציאליים שאלות. תמיד!
הלקוח צריך וודאות בשביל לקנות מוצר, הוא צריך להיות בטוח במה שהוא מקבל, ולהבין מה הוא מקבל. בעיקר אם אנחנו עוד לא מותג מפורסם כמו נייק, אדידס, לואיס ויטון.. לנו הלקוחות של התאגידים האלה אין שאלות אנחנו באם לקנות עוד לפני שניסו למכור לנו. אבל גם לחבות בסקייל קטן יותר, עסקים קטנים ובינויים אנחנו רוצים להנגיש את הפתרון לבעיה שלהם בצורה כמה שיותר מדוייקת ולפתור כל התלבטות שיש להם בראש.
זה אומר שאנחנו רוצים לדעת מי קהל היעד שלנו, מה השאלות שעוברות לו בראש לגבי המוצר/ שירות שלנו/ מה ההתלבטויות שהיו ללקוחות הקיימים שלכם לפני שהצטרפו אליכם. את כל השאלות האלו אנחנו רוצים להכניס לאתר לעמוד של FAQ – frequently asked question (שאלות נפוצות).
אנחנו יכולים לראות את האיזור הזה באתרים של המון המון חברות. המטרה שלהם היא לפתור את ההתלבטות של הלקוח באותו הרגע, גם ללקוחות שלא רוצים להתקשר, או להתאמץ. ובצורה כזאת מגדילים יחסי המרה בגלל שנתנו ללקוח את התשובות שהוא חיפש והיו חסרות לו בשביל להבין שהמוצר שלנו הוא הפתרון בשבילו!
פשוט אבל יעיל פלאים!
7
צ'אט לייב, צ'אט ששולח הודעת וואצאפ או מסנג'ר
דיברנו על ההתלבטויות של הגולשים באתר שלנו בעיקרון ה 6. הגולשים שנכנסים לאתר שלנו הם עדיין גולשים, הם לקוחות פוטנציאליים אבל עוד לא לקוחות משלמים. אנשים יושבים על הגדר בדרך כלל בין ההחלטה לרכוש/ להשאיר פרטים בגלל שחסר להם מידע מסוים, חסר להם מישהו שיחזק את ההחלטיות והוודאות שלהם לגבי המוצר, משהו שייתן להם ביטחון שהם בידיים טובות.
אם לא ענינו על שאלה מסוימת באיזור של "שאלות תשובות" באתר שלנו או שהלקוח לא הגיע לשם אנחנו יכולים לעשות חיזוק המרה ללקוח בעזרת צ'אט בוט/ צ'אט עם נציג/ צ'אט עם בעל העסק המומחה שיכול לתת תשובות מספקות לשאלות של הלקוח ולהניע משם את הלקוח להשאיר טלפון/ אימייל בצ'אט לצורך יצירת קשר אחרי שענינו על השאלות וההתלבטויות שלו.
זה כלי מאוד חזק! אנחנו יכולים לחבר אותו לווצאפ/ מסנג'ר/ או מערכת אחרת. שמאפשרת ללקוח להתכתב איתנו בלי לצאת מהאתר בקלות.
8
צור פופ אפ באתר שלך
דבר ראשון שגם שמעתי מלקוחות שלי ומאנשים "פופאפ? אני חושב שזה מעצבן ודווקא גורם לי לברוח מהאתר". אבל ויש כאן אבל גדול פופאפים לא מתים, יש להם פוטנציאל גדול מאוד!
לפי מחקר של SUMO – https://sumo.com/stories/pop-up-statistics –שניתחו סטטיסטיקות מתוצאות פופ-אפים מניתוח של 2 מיליארד דוגמאות – גילו לנו את הדברים הבאים:
"לא רק שחלונות פופאפ באתר שלנו עובדים, הסטיסטיקות מראות לנו ש – 23,645,948 מיליון – משתמשי SUMO נרשמו דרך פופאפ קופץ לניוזלטר שלהם תוך שנתיים בלבד.
פופאפים עובדים רק אנחנו צריכים להבין מה הופך פופאפ להיות מוצלח ומזמין!
בתוך המחקר המטורף הזה חקרו 1,754,957,675 פופאפים באתרים. והם מצאו כמה תובנות חדות להגדלת יחסי ההמרה בעזרתם.
שיעור ההמרה הממוצע מתוך המחקר הזה גילה שיחסי ההמרה הם 3.09%.
רק 3 מתוך 100 אתרים היה עם יחס המרה של 11% בזכות הפופ אפ הקופץ באתר.
מעניין? תכתבו לי בתגובה תובנות אני יישמח לשמוע!
עכשיו בוא נמשיך ל 2 העקרונות האחרונים והכי חשובים.
9
פצח את הכתיבה השיווקית באתר שלך
איכות התוכן באתר היא אחד המרכיבים הכי הכי חשובים ובסיסיים לאתר מצליח. בלי כתיבת תוכן איכותית באתר מבחינתי הוא לא שווה כלום. כבר דיברתי על זה בפוסטים אחרים יש לנו באינטרנט כ 1.4 מיליארד אתרים, התחרות ענקית כמעט בכל תחום, ללקוחות יש כל כך הרבה אופציות לבדוק בכמה קליקים, וזה עוד לפני העבודה שאדם ממוצע נחשף ל 3,000 פרסומות במינימום בכל יום!
לפרסם עוד אתר.. כללי, עם תוכן כללי, עם תמונות כלליות – אתר כזה יביא תוצאות כלליות. אנחנו צריכים להיות מדוייקים מאוד עם הכתיבה והפנייה ללקוח באתר כי אנחנו בתור דבר ראשון רוצים להתבדל מכל שאר ההצעות/ האתרים המתחרים בשוק, אנחנו רוצים להציג את הבידול והמומחיות והאיכות של המוצר שלנו בצורה מושכת, סקסית שגורמת ללקוח להיות בטוח ב 100 אחוז שזה בדיוק מה שהוא צריך!
איך עושים את זה? בעזרת כמה עקרונות פשוטים שהייתי ממליץ ללכת עליהם, חלק מהעקרונות נלקחו מתוך מגזין Forbes.
- תדע מי קהל היעד שאליו אתה פונה – צעירים, ילדים, בעלי עסקים, בני הגיל שלישי, הורים, נוער, שכירים.
- מה מאפיין את קהל היעד שלך – אוהבים מוזיקה, חולים על גאדג'טים, תלמידים, הורים לתינוקות, קוראי ספרים, עצמאים בתחום ספציפי, לכולם יש אייפון, לכולם יש מחשב וכד'..
- מה מפריע להם/ מה הכאב שלהם? – הכנסה נמוכה, המחשב עושה בעיות, אין מספיק מכירות בעסק, השיווק לא עובד, יש להם בעיה בריאותית שהם רוצים לפתור, יש להם בעה פסיכולוגית שהם רוצים לפתור ומקשה עליהם בחיי היום-יום וכו'. וכו'..
- מה הפתרון שלנו נותן ללקוחות לעומת פתרונות אחרים בשוק – נוחות, משנה להם את החיים, משפר את הבריאות, טיפוח, רוגע ושקט בחיים, עושה להם סדר בבלאגן.. הכל תלוי בתחום שלך!
ברגע שאנחנו יודעים למי אנחנו פונים ומה הפתרון שלנו אנחנו יכולים להציג אותו בצורה הרבה יותר חדה ומדוייקת. כי לכתוב "יועץ משכנתאות מקצועי בצפון" לא יהיה כמו לכתוב "תוך חודשיים מוצאים לכם משכנתא בריבית שגם הבנק לא האמין שהוא יכול לתת" (סתם בשביל הדוגמא).
אנחנו רוצים להשתמש בשיווק שלנו גם במדיה החברתית וגם באתר במילים ובמשפטים יותר מלהיבים, שונים ובולטים ולהפסיק דבר בשפה גבוהה וטכנית. אנחנו רוצים לפנות לרגש של הלקוח.
הדבר הבא הוא להיות תמציתי מדוייק ופשוט:
- יש לנו שניות בודדות לגרום למבקר שנכנס לאתר באמת להישאר שם, אנחנו לא נוכל לעשות את זה אם הכתיבה שלנו באתר ארוכה מידיי, מורכבת, טכנית. רוב משתמשי האינטרנט קוראים רק 20% מהתוכן של הדף. ככל שאתם כותבים יותר ככה פחות אנשים ייקראו.
תכללו הוכחות חברתיות כל הזמן ובכל מקום! אין דבר שמוכר את השירות של העסק מאשר – המלצות של לקוחות עסק, לקוחות מרוצים, עדויות מצולמות של לקוחות, עדויות של שימוש במוצרים שלכם, שנות ניסיון, לוגואים של עסקים שסומכים עליכם בתוך האתר, תעודות מסוימות.
כמה שיותר להראות שאתם כאן לא יום ולא יומיים – אנשים אחרים יימכרו אותכם יותר טוב ממה שאתם תמכרו את עצמכם אין מה לעשות זה מוכח!
CTA- call to action – אנחנו רוצים ליצור קריאה לפעולה מדוייקת באתר.
דיברנו הרבה על הוודאות שלקוחות שלנו רוצים לקבל, תנו להם וודאות בכל מקום – כשגולש ממלא טופס/ ממלא כרטיס אשראי אנחנו רוצים להגיד לו בדיוק מה הולך לקרות בכל שלב.
תנו ללקוח ביטחון וכותרת שמניעה אותו לפעולה (דוגמאות):
מלא עכשיו את הפרטים שלך כאן
ואחרי מילוי המייל שלך ופרטי האשראי יישלחו אליך באופן אוטומטי למייל פרטי גישה לקורס שפתוח לכל החיים"
.
לחץ כאן כדי לסיים את הקנייה
"והמשלוח יגיע אליך תוך 5 ימים מרגע השארת הפרטים שלך, ויתקשרו לטלפון שהשארת לתאם זמן הגעה במועד השילוח"
וכו'.. וכו'..
ועיקרון פסיכולוגי אחרון,
אנחנו נרצה להשתמש בעקרונות פסיכולוגיים בשיווק שלנו וגם בכתיבה השיווקית באתר. פסיכולוגיית השיווק זה עולם ומלואו.. יש המון עקרונות פסיכולוגיים מגדילים יחסי המרה שתוכלו לקרוא עליהם מכאן >> https://wisepops.com/12-psychology-backed-copywriting-tips-boosting-ecommerce-conversions/
ואני יכתוב כאן כמה בסיסיים,
Fomo – fear of missing out – הפחד מלפספס –
"מבצע חנוכה רק ל 3 ימים הקרובים 40% הנחה על כל המוצרים".
"עד 00:00 הספר שלי בחינם לחלוטין וחוזר למחיר הרגיל שלו לאחר חצות"
"משלוח חינם למזמינים רק היום"
לדוגמא
10
אם אנחנו רוצים להביא תנועה של לקוחות חדשים שאף
פעם לא שמעו עלינו, לא יצרו איתנו אינטרקציה – אנחנו רוצים
להציג את האמון שלהם במותג שלנו – know + like + trust
רק לקוחות שסומכים על עסק יוציאו אשראי כדי לקנות ממנו. היום בעידן האינטרנט קל מאוד ליפול בידי נוכלים, בידי עסקים לא מקצועיים, שלא נותנים מה שהבטיחו. הלקוחות היום הרבה יותר חכמים ממה שהיו פעם בשני קליקים הם יכולים לבדוק מי אנחנו בפייסבוק, באינסטגרם, בגוגל אפילו.. לבדוק המלצות עלינו, ביקורות וכו'..
אנחנו רוצים להגביר את האמון שלהם! דיברנו על המלצות ועדויות שזה כבר המפתח לאמון של הלקוח הפוטנציאלי אבל יש עוד דרכים ליצור אצלהם וודאות ואמון.
- אופציה להחזר כספי
- עדכון התוכן של האתר באופן קבוע, להראות פעילות, לכתוב מאמרים חדשים, לתקן קישורים שבורים שעלולים להיות באתר.
- אם זה נראה כאילו לא עדכנת את האתר שנתיים או לא פרסמת בלוג כבר שנתיים זה יוצר חיכוך בראש של הלקוח כי הוא חושש האם הבן אדם שאני הולך לתת לו אשראי אמיתי או האם הוא מקצועי.
- אנחנו רוצים להציג את הפנים שלנו, את הפנים של הצוות שלנו, תמונות של המשרדים שלנו, אנחנו רוצים להיות כמה שיותר "שקופים" כי אין לנו מה להסתיר אנחנו עסק מגה מקצועי, עם המון לקוחות ואנחנו מציגים את זה לראווה – זאת המכירה הכי טובה שיש!
- אחריות על המוצרים שלך – אם נשבר, אם קורה משהו למוצג יש אחריות יבואן וכו וכו..
עכשיו אני יודע מה אתם חושבים, גם חלק קטן מהלקוחות שלי שקוראים את הפוסט הזה אומרים לעצמם "אבל מגיעים אליי לקוחות גם ככה, דרך הפייסבוק ופה לאוזן, אני בסדר, לא חושב שזה ישנה ללקוחות שאני יפנה לאתר מתי פרסמתי מאמר בפעם האחרונה, או מתי עדכנתי את האתר".
אז דבר ראשון אתם צודקים וזה תלוי בכמה פרמטרים:
- התדמית שלכם בשוק (יש לכם המלצות, הרבה לקוחות מרוצים והרבה פה לאוזן אז אנשים ייסמכו עליכם מראש) וכמות האנשים תהיה מצומצמת – יש תקרת זכוכית. כל עוד אנחנו אל נייק, או אדידס או איקאה.
- האם המטרה שלכם כרגע לא רק באיכות האתר אלא בעסק היא להצמיח אותו להיות עסק גדול/ חברה עם יותר עובדים עם צוות יורת גדול/ להכפיל או לשלש או לחמש את המחזור שלכם? – אם כן זה אומר שאתם לא תסתפקו ב 5 לקוחות שייקנו בחודש דרך האתר אתם תעשו הכל בשביל להביא כל חודש אלפי גולשים לאתר, עשרות/ מאות קניות ולידים באתר..
אבל זה אומר שאתם חושבים בגדול ורוצים להגדיל את העסק בהתאם (וזה המון עבודה). אז נשאלת השאלה מה המטרה שלך? הגודל המטרה גודל העבודה ואיכות השיווק והמיתוג!
ולסיכום יש פה מלא אסטרטגיות שאפשר לקחת עכשיו בזה הרגע ולהטמיע בצורה חכמה באתר שלכם ולהתחיל לראות תוצאות של אתר ממיר לעומת אתר כללי שנותן תוצאות כלליות.
אם אתה או את מחפשים כרגע את הבן אדם שלכם להנדסת אתר ממיר, מקצועי, אתר שעובד, את המייחד ומציג את המותג ואת השפה השיווקית של המותג, אתר מעוצב בצורה ייחודית לסוג העסק, אתר שמותאם מ א' ועד ת' לקהל היעד גם בעיצוב וגם בתוכן!
ואתם חשבתם שזה יכול לעלות 3000 או 5000 או 10,000 לבנות נכס כזה לעסק.
אז אנחנו רוצים להפתיע אותך בחבילה חדשה שאני השקתי עכשיו לבעלי עסקים קטנים/ בינוניים וחדשים שרוצים להטיס את הביזנס חזק בדיגיטל ולקבל הרבה מעבר ל"רק אתר"..
אתם יכולים לקרוא את כל הפרטים על החבילה החדשה שלנו במחיר הכי זול בארץ – זה מוגבל עד ל 5 עסקים שאנחנו יכולים לקחת בעלות זמנית כזאת.
מוזמנים לכתוב לי תובנות מהמאמר, בהצלחה לכולם!